Treatment Menu Juliette Armand

Treatment Menu Juliette Armand

Bij Saint Beauté kunt u terecht voor verschillende professionele gelaatsverzorgingen.

 

Heeft u nog geen ervaring met de producten van Juliette Armand & wilt u er graaag kennis mee maken? 

Kies dan voor een behandeling in Fase 1 of 2.

Heeft u al verzorgingen gehad met de producten van Juliette Armand?

Kies dan voor de huidverbeterende behandelingen in Fase 3 of 4.

Meer uitleg over de verschillende behandelingen kunt u hieronder terugvinden.

 

FASE 1: CLEANSE & GO   €55

Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

FASE 1: START UP FACIAL   €75

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging vestigen we onze aandacht op het optimaliseren van de huid, het persoonlijk huidplooien wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid.

Indicaties: hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, irritatie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarrière,...

 

 

FASE 2: CLASSIC THERAPY   €85

Bij een Therapy behandeling gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering. Op maat van de klant wordt een huidprogramma opgesteld, rekening houdend met ieders budget en tijd. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

FASE 2: RELAX THERAPY   €100

Kies je voor een Relax Therapy dan wordt je verwend met een extra ontspanningsritueel, hierbij heb je keuze uit;

Hydra hand of feet therapy: Cosmetische behandeling die hydrateert, voedt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie.

Fangsong therapy: Drukpunt massage van het gelaat en decolleté met intens relaxerende werking.

 

 

FASE 3: SKINBOOSTERS THAVMA THERAPY   €115

Deze behandeling is een alternatief voor de befaamde botox injecties. Het 'effextox' peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelijk effect van dit botox-like fenomeen.  

FASE 3: SKINBOOSTERS CHRONOS THERAPY   €130

Deze behandeling is een waardig alternatief op de invasieve fillers. Deze meest geavanceerde anti-age behandelingskosten heeft een innovatieve 4D werking die het verouderingsproces sterk vermindert.

 

 

FASE 4: AMESON   €85-105

Medisch esthetisch huidverzorging met onmiddellijk resultaat. De naam AMESON is afkomstig van het Griekse woord AMESOS, wat 'onmiddellijk' wilt zeggen. Deze intensieve behandeling wordt toegepast nadat u reeds een Therapy of Skin Boosters behandeling hebt laten uitvoeren.

WAT IS MESOTHERAPIE?

Mesotherapie is een zeer intensieve anti-aging behandeling met opmerkelijke resultaten.

Deze behandeling bestaat uit twee delen.

1. MESOPEEL: een op de huid afgestemde zuurpeeling garandeert een maximale opname van de actieve werkstoffen

2. MESOTECH: de meest geavanceerde en veilige grondstoffen worden door middel van een pen en roller dieper in de huid gebracht

Dit zorgt voor spectaculaire huidresultaten.

VOOR WIE IS HET BEDOELT?

Deze behandeling is geschikt voor volgende huidcondities: diepe rimpels, littekens, hyperpigmentatie, huidbeschadiging door acné, huidverslapping en open poriën.

Algemene voorwaarden en privacybeleid